Во изминатата година во рамки на Столарскиот едукативен центар направивме интерсни предмети, куќи-столчиња за на Д-Фестивал, па дури и статуетка како награда за најеко-филм за Ехо меѓународниот филмски фестивал. Сега дојде ред да направиме спој на пасијата за возење велосипед и столарството и да изработиме вело-трофеј.

Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

 Столарската едукативна работилница ќе трае 84 часа, започнувајќи од 3 мај 2023 година, два пати неделно, во понеделник и среда, по два часа, од 19 до 21 часот во просториите на Пасворд продакшн, каде се активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 3 мај 2023 година, а пријавувањето е отворено до 25 април 2023 година.

Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

Столарска едукативна работилница ќе трае 6 месеци, од февруари до јули 2023 година, два пати неделно, секој вторник и четврток, по два часа од 19 до 21 часот во просториите на Пасворд продакшн, каде се активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 21 февруари 2023 година, а пријавувањето е отворено до 12 февруари 2023 година.

Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

Столарска едукативна работилница ќе трае 6 месеци, од ноември 2022 година до април 2023 година, два пати неделно по два часа (одбирате термин кој вам ви одговара при пријавувањето) во просториите на Пасворд продакшн, каде ќе бидат активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 23 ноември 2022 година.